Нощен Хоризонт

Нощен ХоризонтОт основаването си през 1984 г. до днес „Нощен Хоризонт“ провокира с любопитни теми вниманието на разнолика слушателска аудитория. Всеки ден от полунощ до 03:00 часа феновете на „нощния блок“ се срещат с проблеми на нашето всекидневие главно извън сферата на политиката. 

В практиката ни е за гости в студиото да бъдат канени известни личности - философи, изкуствоведи, поети, артисти, музиканти, експерти в различни области. 

„Нощен Хоризонт“ има аудитория и в чужбина, а доказателство за това са многобройните обаждания от Австрия, Германия, САЩ, Италия, Гърция, Австралия. 

Емблематични за предаването са отворените телефони, на които слушателите от цялата страна могат свободно и да изразяват мнението си по проблеми, които вълнуват обществото. Това прави „Нощен Хоризонт“ своеобразен отдушник, предаване, в което слушателят е неразривна част от цялостното звучене на пулса на нощта.

Водещи: Пламена Бачийска, Кармен Манукян, Станислава Пирчева, Мая Данчева, Ани Костова, Спас Крайнин, Иван Русланов 

Facebook: Нощен Хоризонт

Skype: noshtenhorizont

Публикации

Мариета Ангелова- Марионета приветства кукловодите от Естония

В Созопол се проведе Международният фестивал „Арлекино и Марионета"

Созопол, известен с романтичните си плажове, пленителната и кокетна архитектура, с калдъръмените улички и неповторимата миризма на смокиня, с галериите и уличките, изпълнени с театрални групи, творци, художници и деца, които пеят и..

публикувано на 11.08.21 в 14:48
Джаз фестивал в Камен бряг

В Камен бряг отново се събраха джаз музиканти

Ароматът, идващ от морето, лекият летен нощен вятър, скалите на морския бряг и джаз. Комбинацията от уникална природа и невероятна музика винаги носят усещането за съвършенство, пък макар и само тук и само сега. Малкото китно селце Камен бряг..

публикувано на 09.08.21 в 19:59

Лаура Рускони и Марио Борнисен преподават аржентинско танго на българи

Лаура Рускони и Марио Борнисен живеят от една година в България. Двамата преподават аржентинско танго и имат съвместен живот от 12 години. "Когато говорим за нашата опитност тук, пак искам да обърна внимание на топлото посрещане и приемане. В..

публикувано на 09.08.21 в 14:24
Театър „Романтика“ представя „ОТЕЛО“ - трагикомедия дел' Арте

Италиански актьори говорят на български в "ОТЕЛО" - трагикомедия дел' Арте

Френско-италианския театър "Романтика" впечатли публиката в София с постановката "ОТЕЛО" - трагикомедия дел' Арте по Уилям Шекспир на   режисьора Карло Бозо. Спектакълът се осъществява със съдействието на театрална школа "МАРИЕТА @ МАРИОНЕТА" и..

публикувано на 09.08.21 в 12:36

Плевенската художничка Зоя Минева впечатлява с изящното си изкуство

Плевенската художника Зоя Минева е добре позната на ценителите на изящното изкуство. Картините ѝ носят топлина, настроение, пренасят в чудни светове и са наслада за душата. Всяка нейна изложба се превръща в празник, въздействащи са и първите ѝ..

публикувано на 07.08.21 в 10:53
Вероника Тодорова

Фестивалът „Jam on the river“ ще се проведе за трети път в Дебнево

За трети път на поляната до река Видима, край троянското село Дебнево ще се състои международният музикален фестивал „Jam on the river“ (Близо до реката). Той се организира от Вероника Тодорова, живяла и работила 17 години в Германия, но..

публикувано на 07.08.21 в 08:43

„Бъди до мен“ - съвместна стихосбирка на Росица Копукова и Младен Мисана

Росица Копукова и Младен Мисана издадоха книга с поезия „Бъди до мен“. Илюстрациите са на художника Иван Хаджидимитров. „ Аз когато тръгвам да пиша поезия имам усещането, че нещо ми се внушава отгоре и нямам никакви проблеми с идеи ,..

публикувано на 30.07.21 в 16:12

Боряна Росса показа видео инсталация в Гьоте-институт в София

Все още имате шанс да разгледате изложбата "Отклонение: жените в българското кино“ в Гьоте-институт в София. Видео инсталацията „Отклонение“ включва интервюта с единадесет жени, представителки на различни професии, които анализират женските..

публикувано на 30.07.21 в 14:59

Пабло Инза и София Саборидо преподават аржентинско танго в България

Магнетичните Пабло Инза и София Саборидо вече цял месец неуморно представят своя Intensive Tango Project, серия от уроци, срещи, похвати и задълбочени танцови елементи, техники, импровизации, музикалност. Пабло Инза и София Саборидо са от..

публикувано на 30.07.21 в 11:09

Видин - една многовековна приказка

В деня на Св. Панталеймон Негово Високопреосвещенство Видинският митрополит Даниил гостува в предаването "Нощен Хоризонт". От студиото на радио Видин той се обърна към миряните с думите: "Въпреки всичко Христос побеждава" и "Да не се страхуват от нищо,..

публикувано на 29.07.21 в 14:34