Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Група "Атлас" се завръща с нов албум "Между вчера и утре"

Снимка: Архив
Група "Атлас" се завръща с нов албум "Между вчера и утре". След 25-годишна кариера една от най-оригиналните български групи отново ни представя музика в традициите на най-фоничните поп и рок. Сега с общо 14 изпълнения те разказват за своите човешки истории с днешна дата. Албумът "Между вчера и утре" включва 14 песни и 5 инструментала и е записан в периода 2009 - 2011 година. Музиката и аранжиментите са на Пепи Писарски и Благовест Зерлиев - Веско, текстовете - на Пепи Писарски.

Още от категорията

"Безразличен" – новият сингъл на Innerglow

Дни след дебюта си на лондонска сцена, групата Innerglow представи най-новия си сингъл "Безразличен". Вслушвайки се в желанията на своите почитатели, след много успешната "Знак" това е втората им песен с текст на български език...

публикувано на 04.12.23 в 10:15

"София квартет" разкрива магията на класическата музика за деца

Най-старият струнен квартет на Софийската филхармония – "София квартет" – отново се обръща към детската аудитория. Този път с желанието да ги запознае с емблематични композитори на 20-ти век. В рамките на проекта "Концерти с дрескод за..

публикувано на 03.12.23 в 11:15

С "Дишам" Дара Екимова започва работа по нов албум

Младата Дара Екимова представя "Дишам"– това е заглавието на първия сингъл към предстоящия албум на певицата. Тя създава "Дишам"с румънския продуцент  Cristian Pistol (Mr. Gun). Песента носи специално послание и не случайно излезе в..

публикувано на 01.12.23 в 10:15