Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Моят път” – дебютен сингъл на група „Флирт”

Георги Милев
Снимка: личен архив
Музикантите от „Флирт” започват съвместния си музикален път през 2013 г. „Ние сме млада група със стари кучета” – шегува се Георги Милев (ударни). Чувството му за хумор е оправдано, тъй като членовете на бандата са познати на родните меломани от други известни формации. Барабанистът години наред е свирил в една от най-успешните български рок групи през последните 20 години – Б.Т.Р. Иван Любомиров (китара, вокал) и Николай Дарадидов (бас китара) са работили заедно в „Биг Мама Скендъл”. Илиян Илиев (китара) също има солидна музикална биография с групите „Ахат” и „Аналгин”.
Първият официален сингъл на „Флирт” носи името „Моят път”. Автор на музиката и текста е китаристът на групата Иван Любомиров. „Нашата цел е да правим хубави песни без да се влияем от критиките” – категорични са музикантите. Към „Моят път” вече има видеоклип режисиран от Калоян Начев. В него могат да се видят кадри от работата на състава върху песента, записана в две различни студиа. В момента момчетата подготвят ново парче, което обещават да бъде с пънк звучене


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Китаристът Ангел Демирев представя авторска музика на концерт в Пловдив

Ангел Демирев е китарист, в чиято музика се вплитат етно мотиви не само от България, не само от Балканите, а от много по-далечни страни и култури. Според него това е въпрос на търсене най-вече на душата, но и въпрос на комуникация с инструмента...

публикувано на 16.04.24 в 10:15
Снимка: facebook.com/FondaciataTheFondation

"Фондацията" с турне в САЩ и Канада

Българите в САЩ и Канада броят с нетърпение дните до турнето там на българската супергрупа "Фондация". Музикантите – Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански, свирят заедно вече 11 години за радост на многобройните..

публикувано на 15.04.24 в 21:10

Мадлен Томова е българската надежда за награда от "Санремо джуниър"-2024

Български деца неведнъж са представяли достойно страната ни в престижни международни конкурси за песен. Достатъчно е да си припомним второто място, което извоюва малката на Крисия, заедно с талантливите ни пианисти Хасан и Ибрахим в детското..

публикувано на 15.04.24 в 11:05