Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Светла Иванова освежава лятото с песен

БНР Новини
Снимка: личен архив

Певицата Светла Иванова представи своя кавър на хита „Ближи си сладоледа” с желание за весели, летни дни, изпълнени с емоции.
 
„От няколко години, тази любима моя песен от 90-те години на миналия век от репертоара на Дони и Момчил, е част от програмата ми” – каза Светла Иванова. „Тя е едно намигване към публиката. Текстът е провокативен, дързък, а в съчетание с мелодията носи много настроение. Реших да я запиша. Радвам се, че авторите на „Ближи си сладоледа” ми я подариха. Надявам се да ви хареса в моята версия, за която ми помогна с аранжимента си диджей Роско. Песента има и цветен видеоклип.”

Негов режисьор е Ники Скерлев, който е направил препратка към закачливия текст на песента. Във видеото Светла влиза в пет различни роли, а облеклото ѝ изцяло е в т. нар. „стара мода” или Vintage стил.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Хорове от България, Сърбия и Ангола ще огласят черноморския град Балчик

22 хорови състава от България, Сърбия и Ангола се включват в тазгодишното издание на Международния хоров фестивал "Черноморски звуци" в  град Балчик от 12 до 16 юни. Освен в четирите фестивални вечери, по време на гостуването си в Белия град..

публикувано на 12.06.24 в 07:35

"Лято"

На прага на лятото двама братя – Явор и Виктор Георгиеви – ни предлагат най-новата си песен, озаглавена точно така – "Лято". Поднасяйки ни светло и ведро звучене, тя излиза от новия им проект SinFin. Миналата 2023 г. Явор и Виктор издадоха..

публикувано на 10.06.24 в 10:15

Електронна музика под тепетата в рамките на фестивала LOST in HILLS

В града на тепетата - Пловдив, на 8 и 9 юни ще се проведе музикален фестивал за електронна музика под названието LOST in HILLS. Двудневната програма на живописния хълм Бунарджика включва над 40 артисти, които ще излязат на три сцени. Публиката..

публикувано на 08.06.24 в 09:05