Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Миро направи коледен подарък за феновете си

БНР Новини
Снимка: личен архив

В навечерието на Коледа, Миро, в чаровната компания на певицата Невена Цонева, представи най-новия си музикален проект „Всичко, което искам”. Песента е изпълнена с много топлина и красота, създава приятно настроение дни преди предстоящите празници. „Тя е за всички, които обичат Рождество, колкото мен”, сподели Миро при премиерата на видеото към „Всичко, което искам”. Клипът бързо оглави класацията за българска поп музика само няколко часа след появата си.

Музиката на сингъла е написана от Миро и Светлин Къслев, който прави и аранжимента. Текстът е също на поп изпълнителя, като в него участва и Невена, а режисьор на видеоклипа е Стоян Радев.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Приятели"

Преди повече от 40 години една песен се превърна в символ на приятелството. Но и днес тя звучи свежо и носи топлината на споделените положителни емоции - смях, радост, щастие... "Приятели" е един от първите хитове на вокалната формация Тоника СВ –..

публикувано на 15.07.24 в 10:15

"Песен моя, обич моя"

Композиторът Йосиф Цанков, творил от началото на 30-те години на ХХ век до 1971 г., неслучайно е наричан Патриарх на българската музика. Оставил е над 500 творби – оперети, танга, шлагери, музика към филми, с които десетилетия наред неминуемо е..

публикувано на 12.07.24 в 10:15
Лили Иванова

"Детелини"

Лили Иванова е безспорната прима на българската музика. Освен талант, дисциплина и отдаденост, зад десетилетията на върха стои и нейният избор на най-добрите музиканти, с които певицата е работила през годините.  Една от емблематичните ѝ песни –..

публикувано на 09.07.24 в 10:15