Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Миро направи коледен подарък за феновете си

БНР Новини
Снимка: личен архив

В навечерието на Коледа, Миро, в чаровната компания на певицата Невена Цонева, представи най-новия си музикален проект „Всичко, което искам”. Песента е изпълнена с много топлина и красота, създава приятно настроение дни преди предстоящите празници. „Тя е за всички, които обичат Рождество, колкото мен”, сподели Миро при премиерата на видеото към „Всичко, което искам”. Клипът бързо оглави класацията за българска поп музика само няколко часа след появата си.

Музиката на сингъла е написана от Миро и Светлин Къслев, който прави и аранжимента. Текстът е също на поп изпълнителя, като в него участва и Невена, а режисьор на видеоклипа е Стоян Радев.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Без предупреждение"

Младият Тодор Гаджалов се занимава с музика от 5-годишен, когато започва да свири на пиано и да пее. Продължава с образование в музикалното училище в Пловдив и музикалната академия в София. От малък участва в различни конкурси, от които има редица..

публикувано на 19.09.24 в 10:15

"Жива"

Една от най-нашумелите групи у нас с една от най-интересните и магнетични фронтдами – Керана и космонавтите – добавя ново съзвездие в своя музикален космос. На 19 септември в Маймунарника в София музикантите ще представят с концерт своя втори албум..

публикувано на 18.09.24 в 10:15

"Къде остана детството"

Лятото влиза днес в класните стаи, заедно с усмивките на децата… Първият учебен ден винаги е повод за вълнение – както за най-малките, които за първи път пристъпват училищния праг, така и за по-възрастните, които с умиление си припомнят онези вълшебни..

публикувано на 16.09.24 в 10:15