Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Рекламират черноморския туризъм чрез бюлетин в 10 страни

Созопол

Нов информационен бюлетин показва възможностите за туризъм в 7 държави от Черноморския басейн. Представени са 18 туристически обекта, реализирани с финансиране от съвместната оперативна програма на ЕС „Черноморски басейн 2014-2020“. България рекламира атракции като разходка с лодка от Несебър до Бургас и остров „Свети Иван“, посещения на историческите места „Побитите камъни“, Римските терми край Варна и новоизградена туристическа пътека до параклиса „Св. Марина“ край Созопол. Бюлетинът ще се разпространява в интернет платформи и социалните мрежи в България, Гърция, Румъния, Турция, Армения, Азербайджан, Грузия, Молдова, Русия и Украйна.

Бюлетинът може да бъде изтеглен от тук.


Още от категорията

Седмица на чешката култура в Балчик

За четвърта поредна година в Държавен културен институт Културен център „Двореца“ в Балчик ще се проведе Седмица на чешката култура. Началото ще бъде поставено на 6 юли в галерия „Тунела“ с изложба на стъклени пластики. Експозицията е плод на..

публикувано на 04.07.20 в 07:00

Пампорово привлича и през лятото

"Движи се, дишай и споделяй" е мотото на Лято`2020 в планинския курорт Пампорово. Идеята е да бъдат привлечени повече хора да се движат и спортуват в планината. През цялото лято на разположение на туристите ще бъдат различни програми за организирани..

публикувано на 03.07.20 в 08:08

Туристическият портал на Варна с нова визия за летния сезон

Официалният туристически портал на Варна разкрива забележителностите на лятната ни столица с интересни рубрики, снимки и видеа с изцяло нова визия . Информацията се поддържа на 6 езика: български, английски, руски, немски, френски и румънски...

публикувано на 02.07.20 в 10:30