Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Туристическият портал на Варна с нова визия за летния сезон

Снимка: visit.varna.bg

Официалният туристически портал на Варна разкрива забележителностите на лятната ни столица с интересни рубрики, снимки и видеа с изцяло нова визия. Информацията се поддържа на 6 езика: български, английски, руски, немски, френски и румънски.

Специални рубрики насочват към начините за придвижване в и около града, както и възможностите за спорт.

Разработен е и раздел „Туристически маршрути“, в който има актуални данни за предстоящи обиколки на Варна с екскурзовод, по конкретен маршрут и съответния език, на който се изпълнява.

Доразвити са и модулите за създаване на хотелски профили, заведения, търговски центрове, магазини, транспортни услуги и всички други дейности, свързани с бранша.


Още от категорията

Село Гега и приказният „Манастир с дяволите“ в Огражден планина

Огражден планина се простира в югозападния дял на България и преминава на територията на Северна Македония, където е най-високата ѝ част. Десетилетия наред този край е бил недостъпна гранична зона, което е чудесен повод човек да опознае старите му махали..

публикувано на 06.08.20 в 07:05

Туристическият бранш иска рестарт на сектора

Туроператори, туристически агенти и екскурзоводи от обединение „Бъдеще за туризма“ излязоха на митинг пред сградата на парламента в София. От обединението настояват за грантова схема в размер на 10 процента от оборота от миналата година, подобно на..

публикувано на 04.08.20 в 16:21
Ултрамаратонецът Владимир Ставрев

Ултрамаратонец популяризира най-дългия туристически маршрут в България

Ултрамаратонецът Владимир Ставрев започна 721 км. пробег по маршрута " Дунав Ултра ", успореден на поречието на Дунав от с. Куделин до с. Дуранкулак на Черно море, съобщава сайта на организаторите от "Дунав ултра". Маратонецът е отминал гр. Мизия, а преди..

публикувано на 04.08.20 в 12:08