Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

С възгласи „за“ и „против“ приветстват президента Румен Радев в Бургас

Снимка: БТА

Две агитки „за“ и „против“ посрещнаха президента Румен Радев на Морската гара в Бургас, информира кореспондентът на БНР Даниела Костадинова. Радев, заедно с вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов е официален гости на националното Военноморско учение с международно участие “БРИЗ 2020“.

От борда на фрегатата “Горди“ днес те ще наблюдават различни епизоди по море.

Близо 50 души разделени на две групи - подкрепящи протестите и привърженици на управляващите скандираха при пристигането на президента Румен Радев на Морската гара. Преди да се качи на фрегатата „Горди“ той отказа коментар. Лаконичен беше и министърът на отбраната Красимир Каракачанов. 

Вижте подробностите - ТУК

Редакция: Красимир Мартинов



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Депутатите Тошко Йорданов (вляво), ИТН и Цончо Ганев, „Възраждане“

"Възраждане“ и ИТН отново искат референдум за запазване на българския лев

"Възраждане“ и "Има такъв народ“ (ИТН) внасят в деловодството на парламента искане Народното събрание да свика референдум за запазване на българския лев, съобщи депутатът Цончо Ганев от "Възраждане". "Това е инициатива, която предишният парламент..

публикувано на 10.07.24 в 12:28

Във Вашингтон премиерът заяви, че България е надежден съюзник в НАТО

В разговор с президента Джо Байдън по време на отбелязването на 75-ата годишнина на НАТО служебният премиер Димитър Главчев заяви, че България е лоялен и надежден съюзник. От своя страна Байдън високо оцени ролята на България в Източния фланг на Алианса,..

публикувано на 10.07.24 в 08:20

В Хераклея Синтика пътуваща изложба привлича вниманието към изчезващи видове

Пътуващата изложбата "Следи от изчезване“ представя изработени от биоматериали отливки на стъпки на застрашени животни в Родопите, които пресъздават действителните им форми и естествените им местообитания, предаде БТА. Експозицията ще гостува в античен..

публикувано на 10.07.24 в 08:10