Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Успели българи по света ще споделят опита си в Кошер 2020

Снимка: Тук-Там архив

Стигни далеч, остани близо” - под това мото ще се проведе второто издание на Кариерен Кошер, организирано от „Тук-там“ - най-голямата общност от българи с опит по света. Събитието ще се проведе на 17 септември в столичния Интер Експо Център и онлайн едновременно. Така в него ще могат да се включат българи, живеещи в България и от различни кътчета на света. Форумът дава възможности за професионално развитие, създаване на полезни контакти, придобиване на нови знания и умения, както и достъп до най-интересните бизнеси и личности и най-актуалната информация за живота в България. Предвидените лекции и работилници ще покажат как българите могат да останат свързани с България и да допринасят за развитието й, дори да се намират далеч от нея.

Сред лекторите на форума ще бъде генералният директор на Българското национално радио Андон Балтаков, който ще разкаже за своя път от БНР до CNN и обратно. Ще се включат също Джъстин Фрийдман, заместник-посланик на Посолството на САЩ в България, бизнес лидерът Явор Николов, писателят Георги Господинов, журналистът Даниел Ненчев, предприемачът Момчил Кюркчиев, блогърът Боян Юруков и други.

Повече информация на https://tuk-tam.bg/hive

Още от категорията

Влизаме в Германия с тест, ваксинационен паспорт или антитела

Гражданите, пътуващи до Германия, ще трябва да представят доказателство за отрицателен тест за коронавирус, за преболедуване или за ваксинация - независимо от страната, от която пристигат и вида транспортно средство. Мярката влиза в сила от 1 август и..

публикувано на 31.07.21 в 10:46

Царево отново става столица на мановия мед

На 1 август, в крайморския курортен град Царево, започва „вкусен“ фестивал, посветен на типичния за Странджа манов мед , прочут с лечебните си свойства. Всяка година, пчелари от цялата страна представят на своеобразното изложение невероятна..

публикувано на 31.07.21 в 09:25

Расте броят на активните случаи на коронавирус

През последното денонощие са установени 346 случаи на коронавирус от направените 22 989 тестове, показват данните на Единния информационен портал. 1,5% от пробите са дали положителен резултат. Най-много новозаразени има в София – 96, в Бургас – 39 и във..

публикувано на 31.07.21 в 09:00