Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бойко Борисов: Мафията иска да свали правителството

Снимка: Facebook/@ Boyko Borissov

„Мафията в момента иска да свали правителството. Хазарт, контрабанда, всички са на улицата срещу нас. И това ми дава основание да считам, че не трябва да им се даде оставка“. Това заяви премиерът Бойко Борисов в предавана в социалните мрежи инспекция на нов Център за онкоболни деца в с. Опицвет, предадоха репортерите на БНР. 

Премиерът за пореден път изказа мнението си, че протестиращите искат оставката на правителството, без да предлагат алтернативи, без да има достатъчно подготвени хора, на които да остави управлението на държавата. Той също изтъкна, че правителството продължава да работи активно.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Предстои BALKAN RUN 2024 - маратон до най-високия връх на Стара планина

Планинското бягане BALKAN RUN 2024 до старопланинския връх Ботев и обратно ще се проведе тази неделя, 21 юли 2024 г., по 41-километров маршрут със старт/финал в гр. Карлово. Трасето е с обща положителна денивелация D+3280м в самото сърце на Национален..

публикувано на 17.07.24 в 14:35
Виктор Лилов

Виктор Лилов стана първият български ученик със злато от най-силните турнири по биология и химия

Българските ученици спечелиха пълен комплект медали – златен, сребърен и бронзов, на 35-ата Международна олимпиада по биология (IBO), която се проведе в Казахстан. На най-престижния турнир по биология за годината в света българите премериха знания с 320..

публикувано на 17.07.24 в 14:31

Според премиера обстановката с пожарите е извънредна, но е овладяна

По нареждане на служебния премиер Димитър Главчев вътрешното министерство разкри телефонна линия за подаване сигнали за пожари. Телефон 02 901 12 98 е денонощен, съобщиха от правителствената пресслужба. Единният телефон за спешни случаи 112 също приема..

публикувано на 17.07.24 в 12:57