Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Цветана Пиронкова: „Винаги вярвайте в себе си“

Снимка: БТА

Цветана Пиронкова отпадна от 1/4-финалите на Откритото първенство на САЩ по тенис, след като отстъпи с 2 на 1 сета на 23-кратната шампионка от Шлема Серина Уилямс. На пресконференцията след двубоя Пиронкова не скри задоволството си от цялостното си представяне в турнира и отправи послание към всички българи по света: „Посланието ми е, че човек винаги трябва да вярва в себе си, защото всъщност това е най-важното нещо“.

След мача Серина Уилямс отправи комплименти към българката. "Пиронкова е невероятна, игра страхотно. Това само показва колко корави са майките. След като минеш през раждането на дете, можеш да направиш всичко“.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Автомобилният и товарният трафик между България и Румъния трайно ще расте. Търсят се решения

Въпреки че на "Дунав мост" в момента се извършва ремонт от българска страна, благодарение на добрата координация трафикът по него не само не е намалял, а дори е нараснал с 24-25% за леките автомобили, като нараства и за камионите. Това съобщиха на 2..

публикувано на 05.08.24 в 12:10

Военноморските сили празнуват 145-ата годишнина от основаването си

Сто четиресет и пет годишнината от създаването на българските Военноморски сили ще бъде отбелязана тази вечер в Русе. В 20,00 ч. пред Доходното здание ще се състои празничен концерт на Представителния духов оркестър на Военноморските сили, с който..

публикувано на 05.08.24 в 07:00

Слабо понижение на температурите в понеделник

В понеделник ще преобладава слънчево време. По-значителни увеличения на облачността ще има над Северна и Източна България, следобед и над планинските райони. На отделни места там ще превали. Температурите слабо ще се понижат и максималните ще бъдат..

публикувано на 04.08.24 в 18:30