Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

БФС стартира нов проект за въвеждащо обучение във футбола при децата

Снимка: БФС

В началото на октомври 2020 г. Българският футболен съюз започва нова инициатива, целяща запознаването на децата с футболната игра. От 1 октомври в осем областни града в цялата страна ще се провеждат безплатни тренировки за момчета и момичета до четвърти клас, съобщи съюзът на сайта си. 

Два пъти седмично до 27 ноември след учебно време лицензирани треньори ще провеждат занимания в Стара Загора, Пазарджик, Сливен, Пловдив, Благоевград, Кърджали, Казанлък и Видин, а проектът предвижда през следващите години да бъдат включени и други градове. 

„Безплатни тренировки“ е част от програмата на БФС за развитие на масов футбол #ХайдеДаРитаме, а желаещите да вземат участие трябва да се регистрират до 1 октомври на сайта https://www.haidedaritame.com/.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Жълт код за валежи във вторник е подаден за 10 области в Източна България

Във вторник , 30 юли, на запад ще има слънце и ще е топло. Над източната половина на страната ще е облачно и особено през нощта и до обяд ще има кратки, на места обилни валежи и гръмотевични бури. Има условия за градушки.  Минималните температури..

публикувано на 29.07.24 в 19:40

България днес - 29 юли 2024 г.

В последния юлски понеделник за тази година в „България днес“ ще говорим за безопасността по време на морската ни почивка. За любителите на планината сме подбрали кратки истории на седемте най-мистериозни и красиви..

публикувано на 29.07.24 в 19:00

От МВнР предупредиха за отмяна на полети от и до Бейрут

Във връзка с развитието на обстановката в региона на Близкия изток, Министерството на външните работи предупреди за отмяната на полетите на редица авиокомпании от и до международното летище на Бейрут, Ливанска република. МВнР напомня на българските..

публикувано на 29.07.24 в 17:38