Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Започна гласуването за "Будител на годината 2020"

Снимка: Ани Петрова

От 15 до 31 октомври може да се гласува в класацията на БНР за "Будител на годината 2020" .

10-те финалисти са: Виктор Иванов - „Просвета за доброто“; Виктория Радославова - „Чуй ме със сърцето“; Иван Александър и Стефания Георгиева - „Остави се да си Воден“; Деян Янков - Фондация Тротоара; Мартин Мартинов - „Подай ръка“; Калин Василев - TarnovoRuns; Деси Ламбина - Kids Care и Фондация „Магис“; Таня Костова - „Антика България”; отец Серафим Янев, свещеноиконом на Кремиковски манастир; Момчил Цонев - „Доброто ще победи”.

От един IP-адрес може да се гласува веднъж на ден на сайта bnr.bg, както и на порталите на всички национали и регионални програми на БНР и на интернет-страницата на Радио България. „Будителят на годината“ по традиция ще се огласи на 1 ноември.

Виж повече ТУК

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Съвет ще координира политиките за българите в чужбина

Създава се Съвет за координация на политиките за българите зад граница. Това ще е постоянно действащ консултативен орган към Министерския съвет, реши на второ четене парламентът с промени в Закона за българите, живеещи извън България. Законопроектът..

публикувано на 24.04.24 в 13:10

В Европарламента се боят от руска намеса в българските избори на 9 юни

Евродепутати се опасяват от руска намеса в предстоящите избори на 9 юни. Това е записано в проекторезолюция на Европейската народна партия за руската намеса в предстоящите евроизбори и влиянието им върху ЕС. Резолюцията ще се гласувана в пленарна..

публикувано на 24.04.24 в 11:41
Снимка: Посолство на България в Турция

"Голата истина за група Жигули" в Одрин на Дните на европейското кино

В рамките на Дните на европейското кино 2024 г. на 10 май 2024 г. от 18.00 часа в кино Cinegold в Margi AVM в Одрин ще бъде прожектиран филмът "Голата истина за група Жигули" с режисьор Виктор Божинов. Това съобщават от Генералното ни..

публикувано на 24.04.24 в 08:05