Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

230 плувци от три държави на турнира "Купа Бургас"

Снимка: архив

Двеста и трийсет плувци от три държави - България, Сърбия и Турция, ще спорят за отличията на турнира "Купа Бургас" - Гран При, който е олимпийска квалификация. За това съобщава община Бургас. Организаторите подчертават, че на турнира, който ще се проведе от този петък до неделя, ще бъдат спазвани изключително строго мерките за сигурност. 

  Съгласно заповед на министъра на здравеопазването от 29 октомври всички колективни и индивидуални спортни мероприятия с тренировъчен и състезателен характер за всички възрастови групи на закрито и открито се провеждат без публика.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Боряна Калейн

Общо два бронзови медала за Боряна Калейн на Световната купа в Ташкент

Боряна Калейн завърши трета на финала с обръч на Световната купа по художествена гимнастика в Ташкент. Така с два бронзови медала – единия спечелен вчера в многобоя, тя завърши участието си на турнира. Бронзова Боряна Калейн на Световната купа в..

публикувано на 28.04.24 в 15:11
Светлана Каменова

Европейска титла за Светлана Каменова в бокса

Светлана Каменова спечели първата си европейска титла на шампионата по бокс в Белград. В категория до 57 кг състезателката, която след по-малко от три месеца ще участва на олимпиадата в Париж, победи рускинята Дария Абрамова. Още една българка –..

публикувано на 28.04.24 в 09:36
По трасето в Стара планина

740 бегачи се състезават в планинския маратон Коджа кая

Рекорден брой участници от осем държави застават днес на стартовете на планинския маратон Коджа кая. Домакин на шестото му издание е село Билка, разположено в източната част на Стара планина. По традиция маратонът започва с изгрева на слънцето и..

публикувано на 28.04.24 в 07:00