Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Студентка по туризъм е новата Мис България

Мис България 2020
Снимка: Фейсбук

На бляскава церемония в София, на 6 ноември, при спазване на всички противоепидемични мерки, беше избрана Мис България 2020.

21-годишната Венцислава Тафкова спечели в конкуренцията на 15 момичета, селектирани на регионални конкурси в цялата страна, информират организаторите на Мис България във Фейсбук. Красивите претендентки за титлата обявиха своята съпричастност към най-важната тема в последната година - битката с Covid-19 и превенцията му.

В конкурса Венцислава Тафкова представляваше Асеновград. Тя е висока 175 см, в момента учи задочно туризъм в Нов български университет. Занимавала се е професионално с модерен балет, а от 10 години работи и като модел. С победата си Венцислава си спечели възможността да представи България на престижния международен конкурс „Мис Планет“.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Парламентът ще се опита да сложи край на "френската безработица"

Прекратяването на схемите с т.нар. френска безработица, по които човек получава с месеци 2200 лв. обезщетение срещу 2-3 дни осигуряване във Франция или друга европейска страна, е въпрос на дни. Социалната комисия в парламента прие промените в Кодекса за..

публикувано на 24.07.24 в 12:39
Атанас Запрянов

В авиобазата край Пловдив няма да има съоръжения за ядрено оръжие

В авиобазата до с. Граф Игнатиево край Пловдив няма да има съоръжения за съхранение на ядрено оръжие. Това се казва в писмения отговор на служебния министър на отбраната Атанас Запрянов на въпрос, поставен от депутата Иван Петков от БСП. Министерството на..

публикувано на 24.07.24 в 11:08
Стокхолм и Отава

Българските посолства в Стокхолм и Отава предупреждават за измами за работа

За значителен ръст през летния сезон на случаите с измамени български граждани с обещания за работа в Швеция предупреждават от българското посолство в Стокхолм. В грама на представителството се отбелязва, че безработни, най-често с нисък социален и..

публикувано на 24.07.24 в 10:59