Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Повече полети от София до Амстердам и Лондон за предстоящите празници

Снимка: air.bg

Българският национален авиопревозвач „България Еър“ обяви, че ще увеличи броя на полетите между българската столица и едни от най-големите трансферни пунктове в Европа – Лондон и Амстердам, за предстоящите коледни и новогодишни празници. С цел спазване на противоепидемичните мерки носенето на маска на борда на самолетите на компанията е задължително за всички пътници.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Якоб ван Бейлен и неговата уникална колекция от стари български килими

Казва, че отдавна не се чувства чужденец в България. Тук е неговият дом, научил е българския и подобно на повечето ни сънародници се вълнува от политическата ситуация в страната. Но най-голямата му страст, това, което изпълва дните му със светлина..

публикувано на 18.07.24 в 13:00

Часът на Радио България по програма "Христо Ботев" - Брой 9

В деветия брой на предаването, с водещ - Красимир Мартинов, говорим за българските училища и българския език зад граница: Предизвикателствата пред българските училища зад граница – говори доц.д-р Адриана Любенова, Пловдивски университет,..

публикувано на 18.07.24 в 12:28

Турция ще продължи да подпомага България в борбата срещу пожарите

Турция ще продължи да оказва на българския народ необходимата подкрепа в отговор на бедствието с пожарите в страната. Това заяви Дирекцията по комуникациите на турското президентство в съобщение, цитирано от БТА. Дирекцията уведомява, че Турция, в..

публикувано на 18.07.24 в 11:59