Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Как да се запишем за антигенен тест в столицата?

Снимка: ЕПА/БГНЕС

От тази седмица вече има възможност за онлайн записване за бърз антигенен тест и преглед в ДКЦ-ата в София. То става чрез здравния портал Myhealth.bg. Остава и възможността за записване на телефоните на регистратурата на лечебното заведение. Час може да запише и личният лекар на болния. Обслужват се и пациенти без предварително записване. Тестовете са безплатни, ако са назначени с направление от личния лекар. Резултатите се получават чрез здравния портал или през сайта на лечебното заведение, предаде БНТ.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Патриарх Даниил

Патриарх Даниил призова вярващите да се молят за Украинската православна църква

Българският патриарх Даниил призова вярващите да се молят за укрепването на застрашената от закриване Украинска православна църква. Той оглави отслужената днес света литургия в храм “Св. Иван Рилски” в Перник. “Нека усърдно се молим..

публикувано на 25.08.24 в 15:52

Две новородени рисчета привличат вниманието в столичния зоопарк

В столичната Зоологическа градина се радват на две малки рисчета, родени на 11 юни т.г., съобщиха от зоопарка. Майка им Куанта идва от Мюнхенския зоопарк, а баща им Моргул – от виенския Шьонбрун. Евроазиатските рисове са включени в Европейската..

публикувано на 25.08.24 в 14:14

В Бургас почетоха паметта на загиналите в катастрофа с мигранти полицаи

Полицаи и граждани участваха в Бургас в благотворително пешеходно шествие в памет на двама служители на МВР – Атанас Градев и Йордан Илиев, загинали на пътя. Днес се навършват 2 години откакто автобус с мигранти блъсна на кръгово кръстовище в морския..

публикувано на 25.08.24 в 13:41