Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Всенароден антиправителствен протест под наслов “Заедно ще победим”

Снимка: архив

На 21 ноември от 17 часа на пл. „Народно събрание“, пред историческата сграда на парламента ще се проведе всенароден митинг-протест под наслов “Заедно ще победим”, обявиха организаторите.

"Основанията за свикването на такъв национален протестен форум са изконните искания на живия Протест "България 2020”. Оставаме с непроменени искания, за оставките на премиера, главния прокурор и парламента, и за провеждане на предсрочни парламентарни избори за 45-то Народното събрание“, каза единият от организаторите Николай Зехирев, цитиран от БГНЕС. От опозиционната партия „АБВ“ заявиха, че подкрепят протескта и ще присъстват на проявата.

Към протеста се присъединяват и майките на деца с увреждания от „Системата ни убива“.


Още от категорията

Българското посолство в Лондон

Авария затруднява комуникацията с българското посолство в Лондон

Голяма авария в мрежата на „Бритиш телеком“ в района на българското посолство в Лондон нарушава комуникацията с нашата мисия в британската столица , информира на сайта си посолството . Налице е сериозен проблем с телефонните линии и с интернет..

публикувано на 04.12.20 в 21:05

БНБ пуска златна възпоменателна монета „Рождество Христово“

От 7 декември 2020 г. Българската народна банка пуска в обращение златна възпоменателна монета на тема „Рождество Христово“ от серията „Българска иконография“.   Цената на монетата е 1300 лева и ще   може да бъде закупена в Българската народна..

публикувано на 04.12.20 в 13:01

Българска помощ за Западните Балкани и Източното партньорство

През 2020 г. България е подпомогнала 18 страни по линия на официалната помощ за развитие с над 5,5 млн. лв. Значителен дял от помощта е разпределен за страните от Западните Балкани и Източното партньорство. В двата региона са финансирани общо 60..

публикувано на 04.12.20 в 12:25