Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Първа стратегическа среща по проекта BeamUp lab в подкрепа на стартъпите

Снимка: Facebook / BeamUp lab

Днес се очаква да бъде дадено началото на първата стратегическа среща по стартиралата на 3 ноември специално разработена Програма за стимулиране и насърчаване растежа на стартъпи, малки и средни компании BeamUp lab. Програмата е създадена по инициатива на Българската фондова борса и се реализира под егидата на Министерството на финансите и с подкрепата на други финансови институции. 

Основен фокус на BeamUp lab е възможността компаниите да научат от водещи експерти всички възможности за финансиране, така че да могат да инвестират гъвкаво и успешно в бизнес идеите си. 

Програмата е с продължителност от една година, като през нея ще преминат 20 компании, подбрани по специална методология и в общо четири стратегически срещи. 

В резултат на постоянен мониторинг върху компаниите, в края на тази една година, те ще бъдат класирани, а най-добре представилите се - и наградени. Всяка компания получава сертификат, че е минала през програмата и електронен знак, който утвърждава репутацията й на пазара и е признание за бизнес успеха й. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Рок легенди от DEEP PURPLE, MR. BIG и ACCEPT са специални гости на "Фестивала в долината на виното“

На голямата сцена на четвъртото издание на "Midalidare - Rock in the Wine Valley" от 12 до 14 юли, наред с хедлайнърите  DEEP PURPLE, MR. BIG и ACCEPT ,   участват още 13 банди от чужбина, сред които Axel Rudi Pell, Hammerfall, Beast in Black, The..

публикувано на 12.07.24 в 06:15

Часът на Радио България по програма "Христо Ботев" - Брой 8

В осмия брой на предаването с водещ Красимир Мартинов разказваме за б ългарските стъпки в далечна Бразилия, описани в книгата на Даниел Методиев. От Венета Николова научаваме какво  предлага българската закусвалня на Шошана в Сао Пауло, а с..

публикувано на 11.07.24 в 12:00

Сървайвър по български или как оцеляват хората от с. Радево

Село Радево се намира в Североизточна България, в община Аксаково, недалеч от морската ни столица Варна. Разстоянието е около 30-40 мин. път с кола. В Радево постоянно има не повече от 60 жители, като повечето са на възраст над 60-70 години, а за..

публикувано на 11.07.24 в 10:25