Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Експерти срещат младежи в платформа за „изграждане на бъдеще“

4
Снимка: Христо Иванов

Хибридната конференция Future Makers 2020 събра на едно място идеите на млади хора, намерили начин да направят първите крачки от своето кариерно развитие.

Над 800 души се регистрираха за участие в програмата, която продължава до 15 декември със серия от безплатни уебинари, водени от експерти в няколко сфери: изграждане на личен бранд, работа на свободна практика, ефективно целеполагане и кариерно ориентиране.

Началото беше поставено в центъра на София, където осем лектори изнесоха своите презентации пред камерна публика.

„За мен беше важно да споделя не само успехите и постиженията си, но и предизвикателствата, които срещам по пътя“ – казва Аделина Андонова. Нейната презентация „Напук на правилата“ откри младежката конференция.

На столичната сцената на Future Makers се изявиха още седем младежи, които „разведоха“ участниците в различни професионални сфери - наука, социално предприемачество, доброволчество, образование, журналистика.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Още от категорията

ОБНОВЕНА: Подпалиха се складове за фойерверки край Елин Пелин, разпоредена е незабавна евакуация

Между град Елин Пелин и село Елин Пелин избухна пожар в склад за фойерверки, предаде БТА. В резултат на експлозията двама души – мъж и жена са с изгаряния трета степен и опасност за живота. Разпоредена е незабавна евакуация за жителите на село..

публикувано на 25.07.24 в 20:55

Времето се стабилизира, над Източна и Централна България отново ще превали

В петък  сутринта облачността над източната половина от страната ще се разкъсва и намалява, но след обяд отново ще се заоблачи и на места ще превали и прегърми. Минималните температури ще са между 16° и 22°, в София 16°. Максималните ще са от 27° до 32°,..

публикувано на 25.07.24 в 19:05

България ще си сътрудничи с Австралия, Румъния, Хърватия и Сърбия в областта на културното наследство

Министърът на културата Найден Тодоров подписа два важни международни документа, благодарение на които ще си сътрудничим с Австралия, както и с Румъния, Хърватия и Сърбия в областта на изучаването, опазването и популяризирането на културното наследство,..

публикувано на 25.07.24 в 17:49