Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Очертаваме “Любими места на картата на България” с фотоконкурс

Снимка: БГНЕС

Всички любители и професионални фотографи имат възможност да покажат своята уникална гледна точка към красотата на България чрез снимки, като станат част от първия по рода си национален конкурс “Любими места на картата на България”. 

Всеки участник може да популяризира любимите си места у нас, споделяйки авторски фотографии на различи забележителности: културни, природни, археологически,  исторически, както и нематериално наследство.

На финала с всички снимки ще бъде създадена интерактивна карта с най-любимите и впечатляващи кътчета на страната

До 4 декември всеки участник може да подаде неограничен брой авторски снимки, с размер по-малък от 10 МB - ТУК.

Подробно с инициативата можете да се запознаете ТУК

Още от категорията

Природозащитници настояват за депозитна система за пластмасови отпадъци

Природозащитници настояха за въвеждане на депозитна система за всички бутилки в България като дългосрочно решение на замърсяването с пластмаса за еднократна употреба. Те заявиха позицията си със символична двуметрова вълна от отпадъци, която..

публикувано на 21.01.21 в 19:07

Нидерландия въвежда „двойно тестване“ при влизане в страната

Заради разпространението на Covid-19 Нидерландия въвежда нови, по-строги мерки, сред които е „двойно тестване“ на пристигащите в страната  с въздушен или морски транспорт от държави с „оранжев“ и „червен“ код, сред които е България, съобщават от българското..

публикувано на 21.01.21 в 18:35

България може да отказва достъп до газопровода „Балкански поток“

България може да отказва достъп до газовата инфраструктура на „Балкански поток“. Това са записали депутатите в окончателните промени в Закона за енергетиката. Възможността страната ни да отказва достъп до газопровода е свързана с евродиректива за..

публикувано на 21.01.21 в 17:07