Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Връчват наградите „Златен пояс“ 2020

Снимка: boec.bg

На 5 декември, от 20:00 часа започва Церемонията по награждаване на изявените спортисти на  Националната асоциация на бойните спортове, „Златен пояс“. Тя се провежда за трета поредна година, по инициатива на председателя на НАБС и на Професионалната лига на Световния киокушин съюз шихан Иво Каменов.

Предвид епидемиологичната обстановка, събитието е в телевизионен формат. Специален гост ще бъде министърът на спорта Красен Кралев, който ще връчи статуетките „Златен пояс“ 2020 на победителите. Категориите са „Най-добър спортист – мъже“, „Най-добър спортист – жени“, „Най-добър треньор“, „Ярка победа“ и „Вярност на традициите“.

Всяка една от 12-те федерации-членки на НАБС ще има възможност да раздаде и индивидуални награди на своите бойци. За отличията ще се състезават над 40 000 спортисти, които членуват в 12-те федерации на Асоциацията. 

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Засилен интерес към българския павилион на Венецианското биенале на изкуствата

Българският павилион на Венецианското биенале на изкуствата през тази година се радва на голям успех сред международните журналисти и посетители. “ За нас е огромно признание да бъдем отличени като един от павилионите, задължителни за посещение ”,..

публикувано на 24.08.24 в 10:59

В София дават началото на колоездачната обиколка на България

Тази вечер от 17,30 ч. пред храм-паметник "Св. Александър Невски" в центъра на София ще бъде даден стартът на 71-вата колоездачна обиколка на страната. Спортното състезание, което ще се проведе от 25 до 29 август, ще приключи в Габрово. В него ще..

публикувано на 24.08.24 в 10:30

В България се събират шампиони от световните бойни подиуми

Бургас е домакин на грандиозна галавечер, която събира на едно място десетки шампиони в бойните спортове. Престижната световна ММА организация провежда в събота, 24 август, състезания от веригата BRAVE 86, като за тях идват едни от..

публикувано на 24.08.24 в 10:05