Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Опашки от автомобили през ГКПП „Капитан Андреево“ преди новите мерки на Турция

Снимка: архив

Колони от леки автомобили са се образували на граничния пункт „Капитан Андреево“.
Трафикът е интензивен заради желаещите да пазаруват в Одрин преди въвеждането на нови мерки от страна на Турция, предаде кореспондентката ни Дора Атанасова.
Припомняме, че от 23:00 ч. във вторник в страната ще се влиза с отрицателен PCR тест, направен 72 часа преди пътуването.

Още от категорията

Отмениха честванията на Шипка за Трети март

Община Габрово отмени църковно-военния ритуал на връх Шипка за националния празник Трети март. Отмяната е по искане на главния държавен санитарен инспектор Ангел Кунчев, като се позовава на повишаване броя на новорегистрираните случаи на Covid-19 в..

публикувано на 26.02.21 в 18:17

Приеха промени в Закона за българското гражданство

Парламентът прие окончателно промени в Закона за българското гражданство. С тях се създава Консултативен съвет към Държавната агенция за българите в чужбина. Той ще се произнася със становище за гражданство в двумесечен срок, като отчита дали..

публикувано на 26.02.21 в 14:21

По съседски: Събития с балкански адрес

Гърция поиска в ООН Турция да върне музейния статут на „Св. София” Гърция, заедно с редица международни организации, иска от Турция да върне предишния статут на музей на „Света София” в Истанбул. Античният архитектурен паметник бе..

публикувано на 26.02.21 в 11:15