Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тервел Пулев излиза за 16-та победа на боксовия ринг в Танзания

Снимка: БГНЕС

Българският професионален боксьор в полутежка категория Тервел Пулев обяви, че се завръща на ринга с мач срещу опитния боксьор от Намибия Викапита Мероро. 10-рундовият двубой ще се състои на 29 януари в Танзания.

35-годишният намибиец има 29 победи и 9 загуби в 38 мача като професионалист, а 38-годишният Тервел, който е брат на Кубрат Пулев, има 15 победи в 15 мача на професионалния ринг. Последният официален двубой на Тервел Пулев бе през декември 2019 г. в Пловдив, когато завоюва Интерконтинеталната титла в полутежка категория на Световната боксова асоциация (WBA).



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

60 метрова трапеза сближи съседи и столичани в София

„Донеси храна. Опознай съседа", под това мото община „Оборище“ организира „Голямата маса“. В събота общата трапеза затвори за коли централната столична улица „Екзарх Йосиф“. Опънатата 60 метрова маса събра съседи, но също гости и туристи. Край масата с..

публикувано на 28.07.24 в 15:41

Български момичета спечелиха медали на Европейската олимпиада по информатика

С 3 медала и почетна грамота се окичи българският национален отбор по информатика на четвъртата Европейска олимпиада по информатика за момичета. Надпреварата се проведе от 21 до 27 юли 2024 г. във Велдховен, Нидерландия, съобщи ръководителят на отбора..

публикувано на 28.07.24 в 14:14

В ПП-ДБ и БСП се надяват на успех в третия мандат за съставяне на правителство

Шансовете да се сформира правителство с третия мандат, са малки, ''но би могло да се случи чудо'', изрази очакване съпредседателят на „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) Атанас Атанасов. За БНР той заяви, че тяхната коалиция ще..

публикувано на 28.07.24 в 13:46