Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В Австралия Цветана Пиронкова ще играе срещу Серина Уилямс

Снимка: архив

Цветана Пиронкова направи обрат и се класира за третия кръг на WTA 500 тенис турнира в Мелбърн Yarra Classic Valley Classic. Спортист №1 на България победи деветата в схемата Дона Векич от Хърватия след 1:6, 6:4, 6:2 след час и 51 минути игра, предаде БГНЕС.

Американката Серина Уилямс официално застана на пътя на Цветана Пиронкова в турнира. Уилямс преодоля с 6:1 и 6:4 представителката на домакините от Австралия Дария Гаврилова и се класира за третия кръг. 39-годишната американка, която в момента е 11-а в класацията на WTA, има пет победи в пет изиграни мача срещу пловдивчанката.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Слънчева неделя с превалявания

В неделя над по-голямата част от страната ще бъде предимно слънчево. Купеста облачност ще има преди обед над крайните югоизточни райони и там на места ще превали. Следобед над Североизточна България и Родопите ще се развива купесто-дъждовна..

публикувано на 03.08.24 в 18:30

Видин събра стотици любители на ретро автомобили

Над 70 ретро автомобила от България, Румъния и Сърбия бяха изложени в осмото издание на Vintage Vehicles Vidin 2024. Парадът – част от културния календар на Община Видин, започна с панорамна обиколка от паркинга на кметството до района на Телеграф..

публикувано на 03.08.24 в 17:09

Тежко пострадало дете в инцидент на морски плаж е транспортирано до “Пирогов”

Деветгодишно момче с множество наранявания беше превозено със самолет “Спартан” от Бургас до столичната болница за спешна медицина “Пирогов”. То беше заклещено снощи в хидравличния барабан на почистваща машина на централния плаж в Созопол. “ Две..

публикувано на 03.08.24 в 15:39