Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

София се свързва по въздух с още дестинации в Европа и Азия

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Въпреки кризата с пътуванията, заради Covid-19, през настоящата година националният ни авиопревозвач планира да пусне редовни полети от София до над 10 нови атрактивни дестинации в Европа и Азия. 

Пътуващите по въздух от София вече ще имат директна връзка с Дубай, Корфу, Родос, Крит, Солун, Будапеща, Киев, както и с други топ дестинации, информират от „България Еър“.

В края на април са първите редовни директни полети до Будапеща и Киев, а за празничните дни през май стартират новите гръцки дестинации – Солун, островите Крит и Родос. На 11 юни предстои първият директен полет до Корфу.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Фестивали, знойни плажове и планинска прохлада – защо да изберете Царево за лятната си почивка

Над 60-километрова крайбрежна ивица с 21 плажа, голямо разнообразие от хотели, къщи за гости, стаи под наем, къмпинги, заведения, спортни съоръжения и най-вече – красивата природа на Странджа!  Царево е магнит за туристи и една от най-населените ни..

публикувано на 15.07.24 в 06:55

Връх Станчов Камък е бижу в короната на Западните Родопи – нов екомаршрут в община Лъки

Родопската община Лъки работи по изграждането на нова екопътека, която ще води до емблематичния връх Станчов Камък , който е част от Переликско-Преспанския дял на Западните Родопи, научаваме от  сайта bgtourism.bg. Върхът е с височина 1299 м и..

публикувано на 14.07.24 в 09:10

#Бузлуджа: българският комунистически символ е знаменитост в Instagram

Изоставеният паметник на вр. Бузлуджа се превърна в истинска знаменитост в Instagram, заемайки 10-то място в класацията на най-посещаваните изоставени сгради в света. Данните на авторитетната застрахователна компания Алън Боусел Груп (Alan..

публикувано на 13.07.24 в 09:10