Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

БНР с нов Обществен съвет

Андон Балтаков
Снимка: БГНЕС

Българското национално радио има нов Обществен съвет. По предложение на генералния директор Андон Балтаков Управителният съвет на БНР утвърди нов Правилник за Обществения съвет и неговия състав.  Членове на Обществения съвет на БНР са: Александрина Пендачанска, д-р Георги Текев, Еди Емирян, Красимира Величкова, Людмила Филипова, д-р Милен Врабевски, Петко Георгиев, Петко Дурмана, Светла Петрова, проф. Снежана Попова и Стефан Командарев. 

На първото заседание за председател на Обществения съвет на БНР беше избран д-р Милен Врабевски, а за заместник-председател Еди Емирян.

Общественият съвет на БНР е колективен консултативен орган, който подпомага генералния директор и Управителния съвет при реализирането на обществените функции на медията.

Още от категорията

За второ поредно денонощие нараства броят на новозаразените с Covid-19

200 са новите случаи на коронавирус в страната за последното денонощие. Положителни са 1,28% от направените 15 641 теста, сочи Единният информационен портал. В 4 области Видин, Габрово, Перник и Разград не са регистрирани нови заболели...

публикувано на 28.07.21 в 08:32

Нови правила за влизане в България от държави в червената зона

От четвъртък, 29 юли 2021 г., българските граждани, лицата с постоянно или продължително пребиваване в България и техните семейства, гражданите на ЕС и Европейското икономическо пространство, сезонните работници и чужденците, които придобиват..

публикувано на 27.07.21 в 19:05

Опасно горещо в цялата страна

В сряда  над България ще е слънчево и горещо. На места в югозападната част от страната ще има временни увеличения на облачността, а в планините - и краткотраен дъжд. Повишението на температурите ще продължи и максималните ще се достигат 35°- 40°. В София..

публикувано на 27.07.21 в 16:15