Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Гласуваме и с изтекли лични документи след 13 март 2020 г.

Снимка: архив

По решение на ЦИК, гражданите, при които срокът на валидност на документите за самоличност е изтекъл или изтича в периода след 13 март 2020 г., ще имат правото да гласуват на парламентарните избори на 4-ти април. Секционните комисии няма да изискват удостоверение, че е в ход процедура по издаване на нови лични документи.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Противопожарна и полицейска техника продължава да е позиционирана в района на село Гара Елин Пелин във връзка с взривовете в склада за пиротехнически средства, 28 юли 2024 г.

Откриха тялото на последния - четвърти загинал след експлозиите в Елин Пелин

Под ръководството на Окръжна прокуратура – София, следователи от Национална следствена служба и Окръжната следствена служба, екипи на пожарната и специализирани части на вътрешното министерство, са започнали огледи на складовете край Елин Пелин, в които в..

публикувано на 28.07.24 в 13:23

България и Гърция работят за потушване пожара в граничната планина Славянка

Ситуацията с пожара на българо-гръцката граница е доста тежка, обяви служебният вътрешен министър Калин Стоянов. В гасенето са включени два гръцки хеликоптера, два самолета, и два български военни хеликоптера. „Много е голям фронта на пожара, много е..

публикувано на 28.07.24 в 11:21

Преди летните отпуски е интензивен трафика с леки коли от Румъния, Сърбия и към Турция

Интензивен е трафикът на граничните пунктове с Румъния, Сърбия и Турция, съобщиха от „Гранична полиция". На границата с Румъния трафикът е интензивен при „Кардам" на изход за товарни автомобили. Интензивен е трафикът и за леки коли на вход и изход по..

публикувано на 28.07.24 в 10:28