Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Определят номерата на партиите в бюлетината за изборите

Снимка: Радио Шумен

Днес ще се проведе жребий за определяне на поредните номера на партиите и коалициите, регистрирали кандидатски листи, в бюлетината за гласуване за народни представители на 4 април 2021 г. Тегленето на жребия се извършва публично и ще се излъчва по БНТ и онлайн на сайта на Централната избирателна комисия. На събитието могат да присъстват по един представител на партия и двама представители на коалиция, регистрирани за участие в изборите, съобщиха от ЦИК.

Още от категорията

Консултациите при президента за съставяне на правителство приключиха

Среща с най-голямата парламентарна група в 45-то Народно събрание постави началото на консултациите при президента за съставяне на ново правителство . „Усложнената среда за сигурност, пандемията, икономическата и социалната криза,..

обновено на 19.04.21 в 19:37

Екатерина Захариева участва в заседание на Съвета „Външни работи“

Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева ще участва днес в неформално видеоконферентно заседание на Съвета „Външни работи“, съобщи МВнР. Сред основните теми на дискусията е конфликтът в Източна Украйна и масираното струпване на руски..

публикувано на 19.04.21 в 07:40
Корнелия Нинова

БСП ще подкрепи президента за втори мандат

След двучасови дебати Националният съвет на БСП реши да подкрепи кандидат-президентската двойка Румен Радев – Илияна Йотова за втори мандат. Решението е взето със 122 гласа в полза на двамата. Членовете на съвета приеха също работна група с участието на..

обновено на 17.04.21 в 15:25