Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Изберете българското Черноморие за безопасна почивка

Тюленово
Снимка: БГНЕС

„Изберете България за безопасна почивка“ – това е призивът, с който страната ни се обръща към родни и чужди туристи за предстоящото лято. В социалните мрежи вече се върти рекламно видео, представящо красотата на българското Черноморие.
 Напомняме, че за старт на летния туристически сезон бе определена датата 1 май, въведени са и единни противоепидемични правила за туристическите обекти.


Още от категорията

Фестивал на зелениката събира туристи от цялата страна в Странджа

17-то издание на Фестивала на зелениката се провежда този уикенд в местността „Тулпан” край малкотърновското село Заберново. Всяка година празникът е на различно място в Странджа, но винаги е през месец май, когато цъфти зелениката,..

публикувано на 15.05.21 в 09:50

Слънчев бряг открива сезона на 1 юни

Най-големият ни черноморски курорт ще открие летния сезон с обновена инфраструктура и с ваксиниран персонал. Все още на места  текат довършителни дейности по подмяна на настилката на част от централната алея и във вътрешността на комплекса,..

публикувано на 14.05.21 в 13:07

Поморие се подготвя за гостите през летния туристически сезон

50 ще са командированите полицаи в  Поморие това лято. Ще бъде въведено безплатно паркиране за туристите, но при строг контрол. „Вече се чува руска реч в Поморие. Започнаха да идват руснаци, които имат жилища тук, но ги е нямало през зимата и..

публикувано на 14.05.21 в 06:25