Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Срокът за обявяване на резултатите от изборите ще бъде спазен

Снимка: архив

Четиридневният срок за обявяване на окончателните резултати от парламентарните избори няма да бъде нарушен. Това каза пред БНР говорителят на ЦИК Димитър Димитров като уточни, че това ще стане въпреки вероятността да не бъде спазен 48-часовият срок за предаване на протоколите, особено за големите избирателни райони.
Димитров допълни, че до ден преди изборите списъците с карантинирани хора, които искат да гласуват с мобилна секция, ще бъде обновяван. Той обаче отбеляза, че липсват желаещи да обслужват тези секции./

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

На Преображение ще вали само в североизточните райони

През нощта ще преобладава ясно време, главно над Северна България с временни увеличения на облачността. Вятърът ще е слаб и ще започне да се ориентира от запад-северозапад. Във вторник , 6 август, облачността ще е променлива, по-значителна в..

публикувано на 05.08.24 в 19:40
Димитър Главчев

Правителството отпусна средства за по-високи заплати във висшите училища

С прието днес постановление на Министерския съвет са одобрени  допълнителни разходи в общ размер 184 милиона лева за увеличаване на възнагражденията във висшите държавни училища и научни организации, считано от първи април тази година. Така се..

публикувано на 05.08.24 в 19:26

България днес - 5 август 2024 г.

Българският корен и как той присъства в живота на българчетата, родени в чужбина – това е нишката в "България днес" на 5 август. Повод за темата е предстоящото на 7 август тържествено събитие, на което Изпълнителната агенция за българите в..

публикувано на 05.08.24 в 19:00