Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Борци от 20 страни очакваме за турнира „Дан Колов – Никола Петров“

Снимка: bul-wrestling.org

Състезатели от 20 страни са заявили участие за турнира по борба „Дан Колов – Никола Петров“, който ще се проведе от 7 до 11 април в Пловдив. Сред участниците ще видим националите на Русия, Сърбия, Украйна, Грузия, Казахстан, Иран, Латвия, Венецуела, Аржентина, Хондурас, Колумбия, Швеция, Мексико, Канада, Македония, Чили, Бразилия, Еквадор, Румъния, Македония. 

Финалистите във всяка категория взимат квоти за Токио 2020. До момента България има 5 квоти.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Слънчево време с превалявания на места

В петък ще преобладава слънчево време. Следобед над западните и централните части от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали и прегърми. Максималните температури ще бъдат между 32° и 37°, за София – около 34°...

публикувано на 15.08.24 в 19:05

България днес - 15 август 2024 г.

На 15 август в „България днес“ говорим за слушателите ни от цял свят, които се свързват с нас след появата на новите QSL-картички на БНР. Представяме ви българския виолончелист Николай Коларов от Минесота, САЩ, организатор на фестивала „Балканикус“ за..

публикувано на 15.08.24 в 19:00

"Булгаргаз" продължава да преговаря за промяна в договора с турската "Боташ“

Представители на "Булгаргаз" и турската компания „Боташ“ проведоха в София пореден кръг от преговори по отношение на сключеното споразумение между двете търговски дружества. Във връзка с решението на Народното събрание, с което на министъра на..

публикувано на 15.08.24 в 18:14