Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Представят Зелен център за иновации

Снимка: архив

Българската фондова борса /БФБ/ и Българската независима енергийна борса /БНЕБ/ ще представят днес Зелен център за иновации /Green Finance & Energy Centre – think tank за устойчиви финанси и енергетика/, съобщиха от БФБ. Ще бъдат обяснени конкретните цели и мисията на центъра.

В събитието се очаква участието на Ева Майдел -– член на Европейския парламент, и Антъни Милър – главен координатор на инициативата на ООН за устойчиви борси.

Още от категорията

Държавата запазва стабилен фискален резерв

Актуализация на бюджета може да се наложи само при влошаване на пандемичната обстановка, каза в парламента финансовият министър в оставка Кирил Ананиев. За борба с Covid-19 от началото на кризата до 31 март 2021 г. държавата е дала 2,6 млрд...

публикувано на 21.04.21 в 12:01

Необходима е коренна промяна на модела, по който България привлича инвестиции

За да може да разчита на европейски средства за подпомагане на икономиката в криза, България трябва да представи пред Европейската комисия добре мотивиран План за възстановяване и устойчивост (НПВУ). Проектът на този документ беше внесен преди дни..

публикувано на 21.04.21 в 11:43

В Банско расте продажбата на имоти

В условията на "новото нормално" все повече българи напускат големия град, за да се установят на по-спокойно и здравословно място. Сред тези места е и планинският курорт Банско, където брокерите отчитат повишено търсене на имоти. Според статистиката на..

публикувано на 18.04.21 в 14:46