Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Борислав Михайлов получи отказ да бъде вписан като президент на БФС

Борислав Михайлов
Снимка: БГНЕС

Завърналият се изненадващо във футбола Борислав Михайлов е получил отказ да бъде вписан отново като президент на Българския футболен съюз, предаде сайтът SPORTAL. Легендарният вратар подаде оставка през есента на 2019 г. През април обаче, когато Димитър Бербатов обяви официално, че ще се бори за поста, Михайлов обяви, че си оттегля оставката и възнамерява да изкара мандата си докрай. Проверка в Търговския регистър обаче показва, че днес Борислав Михайлов е получил отказ за вписване. Така той няма как да поеме отново поста. Все пак Михайлов има 7-дневен срок, в който да обжалва решението. По-рано от УЕФА и ФИФА попитаха как Борислав Михайлов се е върнал начело на БФС.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Задължително спазвайте флаговата сигнализация по българските плажове

Лятото и горещините, обхванали бетонните джунгли, които обитаваме, карат повечето от хората да търсят по-честа и, по възможност, по-продължителна прохлада край различни водоеми и, разбира се, на Черноморието. Попадайки на плажа обаче, някои решават,..

публикувано на 29.07.24 в 11:00

Седмицата започва с жълт код за горещо време в 21-а области на страната

В понеделник  ще е слънчево. След обяд над Северна България, към вечерта над централната и на североизточната част на страната ще се заоблачава и на места ще има кратки валежи. Има условия за градушки. Минималните температури ще са между 17 и 21°, в..

публикувано на 28.07.24 в 17:11

Кметовете на Тутракан и Олтеница договарят бъдещата фериботна връзка

Очаква се скоро да започне изграждането на фериботна връзка между Тутракан и отсрещния румънски град Олтеница, съобщи във Фейсбук кметът на община Тутракан д-р Димитър Стефанов, след среща с румънския си колега Михайца Бащея. Двамата са уточнили..

публикувано на 28.07.24 в 17:03