Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ГЕРБ: Атаките срещу службите са заради скандала с руските шпиони

Снимка: БГНЕС

Служебното правителство се превръща в предизборен щаб на президента Румен Радев и цели неговото преизбиране. Това каза на брифинг заместник-председателят на партия ГЕРБ Даниел Митов. 
„Президентът Радев и вътрешният министър Рашков не могат да простят на службите, че разкриха и разбиха руската шпионска мрежа. Нашата оценка, е че атаките срещу службите са именно заради това“, каза Митов. Той припомни, че наскоро службите ни за сигурност са били изслушани в НАТО във връзка с разкритата руска шпионска мрежа и са получили висока оценка от нашите евроатлантически партньори.
От ГЕРБ настояват да знаят истината за това, били ли са подслушвани политици по време на предизборната кампания.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

ОБНОВЕНА: Подпалиха се складове за фойерверки край Елин Пелин, разпоредена е незабавна евакуация

Между град Елин Пелин и село Елин Пелин избухна пожар в склад за фойерверки, предаде БТА. В резултат на експлозията двама души – мъж и жена са с изгаряния трета степен и опасност за живота. Разпоредена е незабавна евакуация за жителите на село..

публикувано на 25.07.24 в 20:55

Времето се стабилизира, над Източна и Централна България отново ще превали

В петък  сутринта облачността над източната половина от страната ще се разкъсва и намалява, но след обяд отново ще се заоблачи и на места ще превали и прегърми. Минималните температури ще са между 16° и 22°, в София 16°. Максималните ще са от 27° до 32°,..

публикувано на 25.07.24 в 19:05

България днес - 25 юли 2024 г.

На 25 юли в „България днес“ в контекста на небивалите горещини и бушуващата в страната огнена стихия ви предлагаме две екологични теми – разговаряме с Тома Белев, бивш заместник министър на екологията и директор на..

публикувано на 25.07.24 в 19:00