Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

България в снимки

За трета поредна година в София бе организиран фестивал, посветен на най-добрите четириноги приятели на човека.

По вече утвърдена традиция, на Dog Fest в „Южен парк“ 2 забавлението бе за кучетата, а полезната информация – за техните собственици.

Представители на най-различни породи участваха в множество игри с награди, а стопаните им станаха свидетели на вълнуващи демонстрации.

Специален акцент в програмата бе т.нар. канис-терапия, при която кучета помагат за социалната адаптация и рехабилитация на деца със специални потребности


Снимки: БГНЕС

Галерия

Още от категорията

България в снимки

Манастир „Свети апостол и евангелист Лука“ е предпочитано място за поклонници от близо и далеч. Манастирът е действащ, девически. Разположен е в северното подножие на Осоговска планина, на около 7 км от град Кюстендил. Предполага се,..

публикувано на 11.06.21 в 17:15

България в снимки

Драгоманското блато е особено красиво през този сезон от годината.   Разположено на около 40 км западно от София, Драгоманското блато е най-голямата естествена карстова влажна зона в България, находище на богата растителност и на гнездящи..

публикувано на 03.06.21 в 14:40

България в снимки

Археологическият резерват „Яйлата“ . Суровата красота на Северното Черноморие впечатлява природолюбители, туристи, изследователи...   В резервата е открит цял пещерен град от 101 жилища, заселени още в петото хилядолетие преди Христа, малка..

публикувано на 28.05.21 в 10:58