Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Температурите отново се повишават

Снимка: БГНЕС

Днес след обяд, главно над планинските и източните райони от страната, ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще превали краткотраен дъжд. През нощта ще преобладава ясно, утре - слънчево време. Ще е все още ветровито, с умерен северозападен вятър, който привечер ще отслабне. Дневните температури ще се повишат и максималните ще бъдат между 27° и 32°. 

На отделни места, главно в планините, след обяд ще превали. Там температурите ще се повишат и на 1200 метра ще е около 20°, а на 2000 метра - около 13°

По Черноморието ще преобладава слънчево време. Ще духа умерен северозападен вятър, който привечер ще отслабне. Максималните температури ще са 26°-28°. Температурата на морската вода е от 19° по северното до 24° по южното крайбрежие. Вълнението на морето ще е 1-2 бала, само в най-северните райони - 3 бала.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Есенно море, ноември

Слънцето ще се покаже в четвъртък, но ще е хладно

През нощта  от запад на изток преваляванията от дъжд ще спират и облачността ще се разкъсва и намалява. В четвъртък , 11 септември, в Западна и Централна България ще бъде слънчево. В сутрешните часове в котловините видимостта ще е временно..

публикувано на 11.09.24 в 19:45

България днес - 11 септември 2024 г.

В „България днес“ ви срещаме с едни активни, млади и успешни българи, които още от ученическите си години са научили, че тайната на успеха е да не спираш да искаш да се развиваш. Калоян Миладинов, Огнян Разсадов, Филостратос Титопулос и Александър..

публикувано на 11.09.24 в 19:00

Въвежда се пълна забрана за продажбата на енергиен прах

От Комисията за защита на потребителите разпоредиха незабавно изтегляне от пазара на два продукта, известни като енергиен сниф, които се вдишват през носа и са алтернатива на енергийните напитки. Продуктите са определени като сериозна заплаха за..

публикувано на 11.09.24 в 15:10