Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кралете на инди рока у нас с пореден хит – „Day Job“

Снимка: Facebook/jeremyband

JEREMY? (Джеръми) е една от най-впечатляващите български рок банди. Наричат ги кралете на инди-рока у нас. Групата е създадена през 2010 г. от Ерсин Мустафов и Ташо Колев в гр. Каварна. По-късно се установяват в София и към тях се присъединяват Емилиян Бонев и Росен Ватев. Първият им сингъл е песента Runaway, а видеото към нея се появи през 2014 г.

Най-новият хит на JEREMY? е песента „Day Job“, която в момента оглавява Националната класация за българска поп и рок музика на БНР. 

Музиката е на Ерсин Мустафов и Ташо Колев, текстът – на Ерсин и Гергана Нойкова, аранжиментът - на група JEREMY?




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Младежка филхармония "София" и оркестърът на консерваторията във Винтертур ще свирят заедно в зала "България"

Младежка филхармония "София“ при Национално музикално училище "Любомир Пипков“ и оркестърът на консерваторията във Винтертур, Швейцария, излизат тази вечер от 19.00 ч. на сцената на зала „България“. Така в съвместния концерт в рамките на  10-тото издание..

публикувано на 20.07.24 в 07:10

"Джаз под звездите" на Камен бряг

Скалите над село Камен бряг, недалеч от Каварна, за десети път стават сцена за Фестивала "Джаз под звездите". Тази година той се провежда на 19 и 20 юли, като първата вечер почитателите на джаза ще се насладят на изпълненията на саксофонистката..

публикувано на 19.07.24 в 15:25
Керана и космонавтите

"Толкоз мога"

За пета поредна година Sofia Summer Fest – летният фестивал на София – ще предложи незабравими изживявания в разгара на лятото. В Южния парк, в най-горещите 30 дни от сезона, жителите и гостите на столицата ще имат възможност да се насладят на театър,..

публикувано на 17.07.24 в 10:15