Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Разследват четирима полицаи за причиняване на телесни повреди по време на протестите

Снимка: БГНЕС

Четирима души, които по време на миналогодишните антиправителствени протести са били служители на МВР, се разследват за причиняване на телесни повреди при изпълнение на служебните си задължения, съобщиха от Софийската районна прокуратурата. Оттам отчетоха 65 досъдебни производства за хулигански действия и причинени телесни повреди. 24 от тях вече са приключени и внесени в съда, а с влязъл в сила съдебен акт са осъдени четири лица.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Авиобаза Враждебна в София отваря врати

За 10 май 16-а транспортна авиобаза Враждебна в София обяви Ден на отворените врати, съобщиха във Фейсбук от авиобазата.  Събитието е посветено на 40 години самолети L–410 и АН–26 в състава Военновъздушните сили на България. Вратите на..

публикувано на 09.05.24 в 21:10

Дъжд и облаци и в петък

В петък , 10 май, минималните температури в страната ще са между 8 и 13°, в София 9°. През деня облачността ще е значителна, с валежи, главно в Южна България. На североизток облачността ще намалява. Максималните температури ще са от 13 до 18°, в..

публикувано на 09.05.24 в 20:05

България днес - 9 май 2024 г.

В „България днес“ на 9 май отбелязваме Деня на Европа и проследяваме различните прояви в България по повод празника на обединена Европа, разказваме и за нейния химн, „Одата на радостта“ от Деветата симфония на Бетовен, чиято премиера се е..

публикувано на 09.05.24 в 19:00