Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Григор Димитров напусна контузен US Open

Снимка: USTA

Българският тенисист Григор Димитров не успя да доиграе мача си от втория кръг на Откритото първенство на Съединените щати и напусна контузен турнира. След като загуби първия и втория сет с 6:7, той се отказа в третия при резултат 4:0 за австралиеца Алексей Попирин заради болка в лявото стъпало. През миналата година българинът също отпадна във втория кръг на US Open, а през 2019 г. игра полуфинал. 

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Българският ансамбъл жени

Три медала за гимнастичките ни на финалите на Световната купа в Баку

Българските състезателки завоюваха общо три медала на финалите на Световната купа по художествена гимнастика в Баку. Вчера Елвира Краснобаева спечели още един – сребърен, в многобоя. Елвира Краснобаева завоюва сребърен медал в многобоя на Световната..

публикувано на 21.04.24 в 16:47
Нургюл Салимова

Реми за Нургюл Салимова в предпоследния кръг на Турнира на претендентките

Нургюл Салимова завърши реми с рускинята Катерина Лагно в предпоследния кръг на Турнира на претендентките за световната титла по шахмат в Торонто.  В тринайсетата си партия българката с белите фигури успя да се измъкне от много трудна позиция и..

публикувано на 21.04.24 в 10:40
Елвира Краснобаева

Елвира Краснобаева завоюва сребърен медал в многобоя на Световната купа в Баку

Седмица след изключително успешната за българските гимнастички Световна купа в София, на която те спечелиха пълен комплект медали в многобоя, на състезанието от същия ранг в Баку нашите момичета завършиха с един сребърен медал. С тилияна Николова..

публикувано на 21.04.24 в 09:07