Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

„Дъждът“ – поредното позитивно послание на Миро

Снимка: YouTube

Днес отново ви предлагаме песен от „Мироглед“ новия албум на Миро (Мирослав Костадинов). Нарича се „Дъждът“ и звучи като лична житейска равносметка, а посланието е да ценим хората, които остават до нас, независимо от трудностите и проблемите.

Музиката и аранжиментът са на Благослав Анастасов.

„Дъждът в душата ми вали, жадна както беше и преди – в зелените поля на отминалите дни… Колко чакани неща се оказаха безсмислени. Всички имаха цена, никой с мен не я плати. Никой, но не и ти – с мен си винаги“, пее Миро, който е и автор на текста.Още от категорията

Група Cool Den представя втория си албум „Тази земя“

Около година след като представиха дебютния си албум „1“, младите музиканти от Cool  Den  канят своите почитатели на премиерата на „Тази земя“ – на 20 октомври, в известен столичен клуб. Автор на музиката и текста на всички песни е Никола..

публикувано на 20.10.21 в 10:05
Марио Хосен

Марио Хосен, Александър Земцов и Лондонската филхармония с концерти в Испания

Българският цигулар Марио Хосен е солист в два концерта на Лондонската филхармония –  на 19 и 20 октомври, в Мадрид и Барселона. Диригент е Александър Земцов, познат и обичан от българската публика, с много изяви у нас като диригент и ръководител..

публикувано на 19.10.21 в 10:15

Музика със съставите на БНР днес в китайско изложение онлайн

Българска вечер с музикалните състави на БНР ще се проведе тази вечер на Международното музикално изложение IMX, организирано от китайската музикална компания KANJIAN и с подкрепата на китайски правителствени организации. Тема на тазгодишното издание..

публикувано на 18.10.21 в 15:17