Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Времето в четвъртък – сутринта облачно, следобед - слънчево

Снимка: архив

Времето в страната е предимно облачно, на места, главно в Източна и Южна България се очакват превалявания от дъжд, които до полунощ в повечето райони ще спрат. Максимални температури - между 15° и 20°.

През следващото денонощие ще има променлива облачност и до обяд на изолирани места, главно в планините и крайните югоизточни райони ще превали. След обяд над западните райони облачността ще намалява до слънчево, а до вечерта и над централните и източните части на страната ще се изясни. Ще бъде хладно, с минимални температури между 5° и 10°, максимални - между 16° и 21°. 

Над планините преди обяд облачността ще е значителна, очакват се мъгли, а на места и превалявания. По-късно през деня над масивите в Западна България облачността ще намалява до слънчево време, а до вечерта ще се изясни и на изток. Максимална температура на височина 1200 - около 10°.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Ангел Кунчев

Намираме се в началото на национална епидемия от коклюш

Близо 400 случаи на коклюш са регистрирани, намираме се в началото на национална епидемия, заяви пред Нова тв главният държавен здравен инспектор Ангел Кунчев. Той добави, че само в понеделник и вторник са установени нови 70 болни.  Ангел..

публикувано на 25.04.24 в 11:07

Жълт код за опасни валежи в 11 области на страната и София

В четвъртък , 25 април, през страната ще премине студен атмосферен фронт. Ще вали и прегърми над цяла България. Има условия за градушки. Минималните температури ще са между 7 и 12°, в София 7°. Максималните температури ще са от 10-13° на запад, до..

публикувано на 24.04.24 в 19:14

България днес - 24 април 2024 г.

За силата да намерим себе си – в България или в чужбина –  говорим в "България днес" на 24 април. За ятото на белите лястовици – млади българи, които намират пристан близо до географския център на страната ни – разказва репортаж от Габрово. Мая Кефалова..

публикувано на 24.04.24 в 19:00