Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пламен Бонев (De La Bona) и новата му песен „Завинаги“

Снимка: стоп кадър

През последните години все по-често виждаме на българска сцена Пламен Бонев – един от малкото български поп изпълнители, взели участие в чуждестранни музикални формати.

Роден в Чирпан, завършил училище в Кърджали, той отива в Пловдив, за да следва икономика. Там среща няколко свои връстници, с които правят група и изнасят концерти. По-късно участва в английския X Factor – своеобразна подготовка за успешното му представяне в състезанието „Гласът на Финландия“. Там негов ментор е известен рок музикант – Майкъл Монро, а Пламен се изявява под името Plamen De La Bona, което запазва и до днес.

Певецът е автор на текста и музиката на новата си песен „Завинаги“, участва и в правенето на аранжимента, заедно с Андриано Ангелов.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Остани"

В началото на летния сезон Atazar, Kris V и певицата Александра Иванова представиха съвместната си песен "Остани" с ефектно видео, което ни пренася на морския бряг. Александра се присъединява за пръв път към екипа на Атанас Зайков - Atazar и..

публикувано на 22.07.24 в 10:15

Младежка филхармония "София" и оркестърът на консерваторията във Винтертур ще свирят заедно в зала "България"

Младежка филхармония "София“ при Национално музикално училище "Любомир Пипков“ и оркестърът на консерваторията във Винтертур, Швейцария, излизат тази вечер от 19.00 ч. на сцената на зала „България“. Така в съвместния концерт в рамките на  10-тото издание..

публикувано на 20.07.24 в 07:10

"Джаз под звездите" на Камен бряг

Скалите над село Камен бряг, недалеч от Каварна, за десети път стават сцена за Фестивала "Джаз под звездите". Тази година той се провежда на 19 и 20 юли, като първата вечер почитателите на джаза ще се насладят на изпълненията на саксофонистката..

публикувано на 19.07.24 в 15:25