Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Отново пожар в Южна централна България

Снимка: БГНЕС

Над Водната кула в Карлово избухна пожар, който е обхванал иглолистна гора съобщи БНТ. Екипи на пожарната вече са на мястото, както и служители на Горското стопанство. По думите на директора на горското стопанство в Карлово Златю Кличев теренът е труднодостъпен и пресечен. Все още не е ясно на каква площ се разпростира пожарът и дали е върхов или низов.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Въвежда се пълна забрана за продажбата на енергиен прах

От Комисията за защита на потребителите разпоредиха незабавно изтегляне от пазара на два продукта, известни като енергиен сниф, които се вдишват през носа и са алтернатива на енергийните напитки. Продуктите са определени като сериозна заплаха за..

публикувано на 11.09.24 в 15:10

По консумация на хляб България е втора в света

В световната класация България заема второ място в света по консумация на хляб, а Турция е на първо място, съобщава БНТ като цитира турския новинарски сайт "Йенигюн". Според статистиката спомената от изданието, в Турция един човек изяжда близо 200..

публикувано на 11.09.24 в 12:07

Електронното заявление за гласуване извън България вече е активно

От 11 септември вече е активно електронното заявление за гласуване извън страната на предсрочните парламентарни избори на 27 октомври, съобщи БТА. То може да бъде попълнено онлайн до 24:00 ч. българско време, на 1 октомври. Срокът за..

публикувано на 11.09.24 в 10:54