Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Франс Тимерманс пристига в България

Франс Тимерманс
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният заместник-председател на Европейската комисия, отговарящ за Зеления пакт Франс Тимерманс пристига на визита в България днес.

Той ще се срещне с премиера Стефан Янев. По неофициална информация двамата ще обсъдят Плана за възстановяване на България, който вчера бе приет на заседание на правителството.

Заместник-председателят на ЕК ще участва в конференцията „Зеленият преход - решения и предизвикателства за България“, организирана от сайтовете dir.bg и 3Еnews.

Още от категорията

Никола Минчев: Парламентът няма да бъде придатък на изпълнителната власт

Закриването на специализирания съд и прокуратура ще бъде един от приоритетите на 47-ото Народно събрание, заяви новоизбраният председател Никола Минчев в първото си интервю на този пост. Пред бТВ той декларира, че парламентът няма да бъде придатък на..

публикувано на 04.12.21 в 10:52

Приоритетите на новия български парламент

Под председателството на най-възрастния депутат д-р Силви Кирилов , депутатите от новия 47-и парламент на България положиха клетва във всичките си действия да се ръководят от интересите на народа на България. Обръщение към депутатите и нацията отправи..

публикувано на 03.12.21 в 12:20

Присъствието на хора без политически опит в парламента може да се отрази благотворно на системата

Новите народни представители официално започват работа днес, 3 декември. Сред 240-те депутати в състава на 47-ия парламент изпъкват много нови лица, които притежават малък или почти никакъв парламентарен стаж. Техните професионални биографии..

публикувано на 03.12.21 в 07:05
Подкасти от БНР