Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Григор Димитров е напът да се върне в ТОП 20

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Най-добрият български тенисист Григор Димитров прескочи седем места до №21, благодарение на полуфинала си в турнира от сериите „Мастърс” в Индиън Уелс, където последователно победи Даниил Медведев и Хуберт Хуркач, преди да отстъпи на бъдещия шампион Камерън Нори. С тази победа Димитров стана 25-ият тенисист, който е спечелил 20 милиона долара от наградни фондове.

Изданието tennis.bg съобщи днес също, че предстои завръщането на сформираното през 2017 г. трио Backhand Boys – на Григор Димитров, Роджър Федерер и Томи Хаас, около пианото на Дейвид Фостър с нов кавър, който ще стопли отново сърцата на феновете.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Проучване сочи София като най-уютния пристан за пенсионер от ЕС

Проучване на компанията за бизнес решения „Moneypenny“, сочи София като най-добрия град за преместване и живот на средния европеец след пенсиониране, пише сп. "Форбс". Класацията отчита фактори като средната цена на живота и нужните спестявания на..

публикувано на 06.08.24 в 12:53

На Преображение ще вали само в североизточните райони

През нощта ще преобладава ясно време, главно над Северна България с временни увеличения на облачността. Вятърът ще е слаб и ще започне да се ориентира от запад-северозапад. Във вторник , 6 август, облачността ще е променлива, по-значителна в..

публикувано на 05.08.24 в 19:40
Димитър Главчев

Правителството отпусна средства за по-високи заплати във висшите училища

С прието днес постановление на Министерския съвет са одобрени  допълнителни разходи в общ размер 184 милиона лева за увеличаване на възнагражденията във висшите държавни училища и научни организации, считано от първи април тази година. Така се..

публикувано на 05.08.24 в 19:26