Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

Славин Славчев подготвя дебютния си албум

Снимка: facebook/SlavinSlavchev

До края на годината Славин Славчев ще представи своя дебютен албум, който издава заедно с Vintage Music Box. Младият певец споделя, че подготовката е към своя край. Албумът ще се нарича „Нов път“ – като една от песните в него. Заглавията са общо девет, а три от тях досега не са представяни. В новия албум ще чуем и песента „Почакай я“. Музиката е на Константин Цеков, познат от култовата група ФСБ, както и от сборната формация „Легендите“, текстът е на Живка Шопова, а аранжиментът е дело на Vintage Music Box – Ясен Велчев, Ивайло Звездомиров, Теодор Янков и Иван Христов. Известните музиканти са обединени от идеята да създават музика и да подкрепят млади таланти.

„Понякога вратите се затварят след всяка една любов, всеки нов сезон...

Почакай я до следващото лято…“ – пее Славин Славчев.

Песента отскоро е в ТОП 20 на седмичната класация за българска поп и рок музика на БНР, а тази седмица вече е на втора позиция.


Още от категорията

Енергия за полет с G.R.A.S.

Група G.R.A.S. е създадена в края на 2004 г. от бивши членове на популярната формация „Фанданго“. Името е абревиатура от малките имена на членовете: Георги Русев - бас, вокали, Росен Сеновски - китари, клавишни (който е в групата до 2008 г.),..

публикувано на 19.01.22 в 09:40

София е фон на видеото към песента „Живот в ремонт“

Петко Славов е композитор, басист, китарист. В началото на 2014 г. излиза първият му солов албум – „Записки на последния влюбен”, който включва 10 песни и може да бъде слушан свободно в Spotify, Itunes, както и на неговия канал в YouTube...

публикувано на 17.01.22 в 09:45

„Не мога да спра“ – най-новият проект на Иван Радуловски

Иван Радуловски е певец, текстописец и продуцент. С музика се занимава от ранна възраст. През 2013 г. участва във втория сезон на “X Factor“, а от 2015 г. започва соловата си кариера. Последната му песен   „Не мога да спра“ известно..

публикувано на 14.01.22 в 09:55
Подкасти от БНР