Българско национално радио © 2022 Всички права са запазени

„Цялата любов“ на Владо Димов

Снимка: facebook/vlado.dimov.7

„Цялата любов“ е песен за лятото, морето и разбира се – любовта, която ни се иска да задържим във всичките си дни. Музиката е на изпълнителя Владо Димов, чиято кариера започна през 2004 г., след участие в популярни тогава телевизионни формати. Аранжиментът е на Красимир Гюлмезов, а Емилиана Стоименова е автор на текста, в който се споменава и Арапя – прекрасно кътче от нашето Южно Черноморие с прочути плажове и живописна природа, вдъхновило много поетични чувства и строфи:

„От лятото гравирам силуети:
китара, теб и Арапя.
А дрехите ни, сгънати в куплети,
превръщат любовта ми в суета...

Остани, остани, дай ми цялата любов…“

Владо Димов представи песента и видеоклипа към нея в края на септември. А в Топ 20 – класацията на БНР за българска поп и рок музика, „Цялата любов“ се оказа на пета позиция още първата седмица от участието си.


Още от категорията

Енергия за полет с G.R.A.S.

Група G.R.A.S. е създадена в края на 2004 г. от бивши членове на популярната формация „Фанданго“. Името е абревиатура от малките имена на членовете: Георги Русев - бас, вокали, Росен Сеновски - китари, клавишни (който е в групата до 2008 г.),..

публикувано на 19.01.22 в 09:40

София е фон на видеото към песента „Живот в ремонт“

Петко Славов е композитор, басист, китарист. В началото на 2014 г. излиза първият му солов албум – „Записки на последния влюбен”, който включва 10 песни и може да бъде слушан свободно в Spotify, Itunes, както и на неговия канал в YouTube...

публикувано на 17.01.22 в 09:45

„Не мога да спра“ – най-новият проект на Иван Радуловски

Иван Радуловски е певец, текстописец и продуцент. С музика се занимава от ранна възраст. През 2013 г. участва във втория сезон на “X Factor“, а от 2015 г. започва соловата си кариера. Последната му песен   „Не мога да спра“ известно..

публикувано на 14.01.22 в 09:55
Подкасти от БНР