Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Финансите и международните отношения в новата коалиционна програма

Снимка: БГНЕС

Финансите и международните отношения са последните теми, които предстои днес да обсъдят експертите-преговарящи за програмата на евентуално коалиционно правителство с мандата на „Продължаваме промяната“. Преговорите се водят с БСП, „Има такъв народ“ и „Демократична България“. 

След приключване на експертните преговори предстои бъдещите управленски приоритети да бъдат обсъдени на срещи в лидерски формат.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Слънчево ще е над цялата страна на 8 август

В четвъртък  ще е слънчево, със слаб до умерен вятър на изток. Минималните температури ще са между 13 и 20°, в София 13°. Максималните ще достигат от 29 до 37°, в столицата 31°.  По Черноморието  ще е слънчево с умерен източен бриз...

публикувано на 07.08.24 в 19:50

България днес - 7 август 2024 г.

С темите в "България днес" правим опит да вървим срещу клишетата и вечното мрънкане, че нищо хубаво не се случва по нашите географски ширини – ще разберем защо Монтана разбива мита за бедния Български Северозапад, пагубно ли е за рибарите..

публикувано на 07.08.24 в 19:00
Пол Камерън от Лондон

Летище Бургас посрещна едномилионния си пътник

Пол Камерън от Лондон се оказа едномилионният пътник за 2024 г. на Летище Бургас, а кацането му се превърна в истински празник, съобщи БНТ. Той и съпругата му Синди пристигнаха с чартърен полет от Летище Гетуик и бяха посрещнати още на пистата с..

публикувано на 07.08.24 в 18:35